“Ku është Perëndimi?” Zelensky: Rusia do të bombardojë nesër në zona civile

Publikuar më: 6/3/2022, ora 23:23
Zelensky 1280x720

“Ku është Perëndimi?” Zelensky: Rusia do të bombardojë nesër në zona civile

Publikuar më: 6/3/2022, ora 23:23

“Rusia ka njoftuar se nesër do të bombardojë industritë tona të mbrojtjes. Shumë prej tyre janë të vendosura brenda qyteteve tona. Kjo është vrasje. Dhe nuk shoh asnjë lider botëror që të reagojë ndaj kësaj”.

Kjo ishte deklarata më e fundit e presidentit ukrainas Volodymyr Zelensky përmes një videomesazhi.

“Imagjinoni ndjenjën e mosndëshkimit të sulmuesve që shpallin mizoritë e tyre paraprakisht. Gjithçka sepse nuk ka asnjë reagim. Është sikur të gjithë liderët perëndimorë janë zhdukur”, shtoi Zelensky sipas Kyiv Independent.