Pas McDonald’s, edhe kompani të tjera mbyllin aktivitetin e tyre në Rusi

Përditësuar më: 8/3/2022, ora 22:42
putin 2

Pas McDonald’s, edhe kompani të tjera mbyllin aktivitetin e tyre në Rusi

Përditësuar më: 8/3/2022, ora 22:42

Pas McDonald’s, edhe kompani të tjera kanë vendosur që të pezullojnë aktivitetin e tyre në Rusi.

Bëhet fjalë për Starbucks, Coca-Cola dhe Pepsi Co.

“Mendimet tona janë me njerëzit që po durojnë sulmet tragjike që po ndodhin në Ukrainë”, thuhet në deklaratën e kompanisë Coca-Cola.