Gjithçka një rrënojë, pasojat e luftës në qytetin ukrainas

Përditësuar më: 13/3/2022, ora 14:12

Gjithçka një rrënojë, pasojat e luftës në qytetin ukrainas

Përditësuar më: 13/3/2022, ora 14:12

Mariupoli ishte shënjestra kryesore e bombardimeve ruse në ditët e fundit dhe pasoja mbi qytetin ukrainas janë tepër të mëdha.

Disa gazetarë lokalë kanë guxuar për të filmuar dëmet e shkaktuara nga bombat ruse në Mariupol dhe dokumentuan se tashmë gjithçka në këtë qytet është e zymtë dhe e shkatërruar.

Sipas burimeve, mbi 1500 banorë kanë vdekur nga këto sulme vdekjeprurës, ndërkohë që 500 mijë të tjerë kanë mbetur të bllokuar, nën frikën e sirenave që tashmë nuk ndalen kurrë.