Një tragjedi në mes të Europës! Lufta Rusi-Ukrainë në foto

Publikuar më: 13/3/2022, ora 23:17

Një tragjedi në mes të Europës! Lufta Rusi-Ukrainë në foto

Publikuar më: 13/3/2022, ora 23:17

Pas muajsh të tërë me shfaqje force, Rusia nisi pushtimin e Ukrainës më 24 shkurt. Moska e quan një operacion special për çarmatosjen e ushtrisë ukrainase dhe denazifikimin e saj, por të paktën nga shifrat zyrtare që janë publikuar deri më tani, numri më i madh i viktimave kanë qenë civilë, ndërkohë që qytete e fshatra të shumtë janë rrafshuar nga bombardimet.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë përmes fotografive tragjedinë që po zhvillohet në zemër të Europës. (Kujdes! Disa pamje mund të jenë shqetësuese)