Inceneratorët, Tabaku letër Arben Krajës për vijimin e hetimeve

Përditësuar më: 29/3/2022, ora 11:35
jorida tabaku komisioni hetimor per incenerator 1263x720

Inceneratorët, Tabaku letër Arben Krajës për vijimin e hetimeve

Përditësuar më: 29/3/2022, ora 11:35

Jorida Tabaku i kërkon Prokurorisë së Posaçme informacione mbi ecurinë e hetimeve për inceneratorët.

Nëpërmjet një shkrese dërguar kreut të SPAK-ut, Arben Kraja, ish-kryetarja e Komisionit Hetimor nënvizon se raporti i përgatitur nga anëtarët e opozitës duhet të merret për bazë nga organi i akuzës.

Në padinë e fundit të depozituar në SPAK, opozita ka paditur 7 zyrtarë të majtë dhe demokratët janë në pritje për rezultatet e veprimeve hetimore.