Amerikanët kanë trajnuar ukrainasit në Poloni

Përditësuar më: 29/3/2022, ora 18:40
r1 1 1065x720

Amerikanët kanë trajnuar ukrainasit në Poloni

Përditësuar më: 29/3/2022, ora 18:40

Trupat amerikane në Poloni kanë trajnuar ukrainasit për përdorimin e armëve dhe pajisjeve që Perëndimi ka dërguar në Ukrainë.

Lajmi është raportuar nga CNN, i cili shkruan se kjo është pjesë e përpjekjeve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të ndihmuar forcat ukrainase në luftën e tyre ndaj Rusisë.

 Një ditë më parë, ishte presidenti amerikan, Joe Biden, i cili tha se trupat amerikane kane ndihmuar trupat ukrainase në Poloni.