PS do të mbledhë Asamblenë Kombëtare, 3 ditë para Kongresit

Përditësuar më: 31/3/2022, ora 14:03
PS selia 1280x720

PS do të mbledhë Asamblenë Kombëtare, 3 ditë para Kongresit

Përditësuar më: 31/3/2022, ora 14:03

Partia Socialiste do të mbledhë më 6 prill Asamblenë Kombëtare. Mësohet se mbledhja do të zhvillohet online dhe do të diskutohet për agjendën e Kongresit të Partisë, i cili do të mbahet më 9 prill në Pallatin e Kongreseve.

Anëtarët e Asamblesë Socialiste do të njihen edhe me ndryshimet statutore që do të paraqiten dhe hidhen në votim në Kongres.