Të shpëtosh për mrekulli! Suvaja rrezikon qytetarët në Vlorë

Përditësuar më: 31/3/2022, ora 13:39
vlore 1 1280x720

Të shpëtosh për mrekulli! Suvaja rrezikon qytetarët në Vlorë

Përditësuar më: 31/3/2022, ora 13:39

Mot i keq dhe me erëra të forta në Vlorë ka shkaktuar dëme në ndërtesa.

Në A2 CNN kanë mbërritur pamje nga rënia e suvasë së një pallati, që ka rrezikuar qytetarët të cilët ishin duke ecur në rrugë.

Policia ka rrethuar zonën ku ka ndodhur ngjarja.