Kuvendi Kombëtar, Berisha: PD nuk vdes kurrë

Përditësuar më: 30/4/2022, ora 13:47
sali berisha 2 1280x720

Kuvendi Kombëtar, Berisha: PD nuk vdes kurrë

Përditësuar më: 30/4/2022, ora 13:47

Sali Berisha, mes ovacioneve të të pranishmëve në Kuvendin Kombëtar të PD-së, u shpreh se kjo parti nuk vdes kurrë, pavarësisht problemeve me të cilat është përballur gjatë rrugës.

“Jemi sot këtu më të fortë se kurrë më parë. Koha ju thërret ju të çoni përpara kauzën tonë. Me këta delegatë, me drejtimin e ri të PD-së do të bëjmë gjithçka të dalin sa më shumë në krye të kësaj partie, si rruga më e sigurt e fitores së saj.

Demokratët shqiptarë vijnë në këtë kuvend kryelartë me forcë politike, me trashëgiminë e saj. Ajo përmbysi një nga diktaturat më të egra në Europë. Më 11 dhjetor patëm një ditëlindje të dytë, në një kuvend historik, rilindi përsëri PD-ja, kjo parti nuk vdes kurrë, ajo jeton dhe do të jetojë në idealet më fisnike shqiptare”, tha Berisha.