Qëllohen me armë dy autobusë me civilë në Donbas

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 20:19
donbassss

Qëllohen me armë dy autobusë me civilë në Donbas

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 20:19

Ndaj dy autobusëve të mbushur me civilë që po evakuoheshin nga beteja e luftës në Donbas është qëlluar me armë zjarri.

Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur në qytetin Popasna, ndërsa është konfirmuar edhe nga një prej drejtuesve lokalë Nikolay Khanatov.

Pas raportimit për të shtëna nuk ka pasur më asnjë kontakt me shoferët dhe pasagjerët në autobusë.