Zgjedhja e Këshillit Kombëtar të PD, nis numërimi i votave

Përditësuar më: 30/4/2022, ora 21:34
WhatsApp Image 2022 04 30 at 9.17.00 PM 1280x720

Zgjedhja e Këshillit Kombëtar të PD, nis numërimi i votave

Përditësuar më: 30/4/2022, ora 21:34

Ka nisur zyrtarisht pas orës 20:30 procesi i numërimit të votave për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike.

Delegatët me të drejtë vote në Kuvendin e PD votuan për zgjedhjen e 150 anëtarëve të rinj të këtij organi të lartë të partisë.

Procesi i numërimit të votave po zhvillohet në selinë e PD dhe organizatorët kanë mundësuar për të gjithë që ai të ndiqet drejtpërdrejtë në platformat e rrjeteve sociale.

Më herët, Kuvendi vendosi që më 22 maj të mbahen dhe zgjedhjet për kryetarin e ri të Partisë Demokratike.