Kursim edhe për festa, rritja e çmimeve po privon shqiptarët edhe nga produktet e nevojshme

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 15:00

Kursim edhe për festa, rritja e çmimeve po privon shqiptarët edhe nga produktet e nevojshme

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 15:00

Shqiptarët po kursejnë edhe për festa. Ditët e shënuara fetare duket se janë momenti ku qytetaret e ndjejnë më shumë këtë realitet dhe Fitër Bajrami shfaq një panoramë më të qartë.

Të ardhurat e munguara dhe rritja e çmimeve po bënë që ritet fetare ne këtë ditë të shenjtë myslimane të mos përmbusheshin plotësisht dhe kjo konfirmohet edhe nga tregtarët.

Vetëm në 4 muajt e parë të vitit, çmimet në vend janë rritur mesatarisht me 15 për qind duke privuar qytetarë nga shumë produkte të nevojshme.