Sezoni turistik, Greqia lehtëson masat anticovid

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 08:00
greqia 1024x576

Sezoni turistik, Greqia lehtëson masat anticovid

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 08:00

Në prag të nisjes së sezonit turistik, Greqia ka vendosur të lehtësojë më tej masat kundër koronavirusit, që penguan ecurinë ekonomike të vendit për dy vite me radhë.

Organi i aviacionit civil grek ka njoftuar së fundmi heqjen e të gjitha kufizimeve në lidhje me koronavirusin për fluturimet e brendshme dhe ndërkombëtare, me përjashtim të detyrimit për të mbajtur maska ​​në aeroport dhe gjatë fluturimit.

Deri më tani, udhëtarëve u kërkohej të tregonin prova të vaksinimit, test negativ ose një certifikatë që vërtetonte shërimin nga Covid-19.