Blerjet më të shtrenjta të Guardiolës te Manchester City

Përditësuar më: 3/5/2022, ora 19:22

Blerjet më të shtrenjta të Guardiolës te Manchester City

Përditësuar më: 3/5/2022, ora 19:22

Pep Guardiola vijon misionin e tij për të fituar një Champions League jashtë Barcelonës.

Trajneri spanjoll, pasi dështoi ta bënte këtë gjë me Bayern Munchen, ka 7 vite që po përpiqet që kupën me veshë të mëdhenj ta fitojë me Manchester City. Sheikët nuk janë kursyer dhe ia kanë plotësuar të gjitha dëshirat Guardiolës, pavarësisht se kanë qenë shumë të kushtueshme.

Në fotogalerinë e mësipërme, ju prezantojmë me blerjet më të shtrenjta të Pep Guardiolës te Manchester City.