Në tavolinën e yjeve të modës

Përditësuar më: 3/5/2022, ora 11:24

Në tavolinën e yjeve të modës

Përditësuar më: 3/5/2022, ora 11:24

MET Gala ka bërë bashkë njerëzit më të famshëm të botës mbrëmjen e së hënës. Mbi të gjithë në këtë festë të madhe të modës shkëlqyen duke rënë në sy motrat Hadid. E veshur e gjitha në të kuqe, Gigi dukej e jashtëzakonshme me elegancën e saj. Në një moment ajo është afruar në tavolinë për të përshëndetur yje të tjera të modës si Emily Ratajkowski, Lily James dhe Donatella Versace.