“Kampe përqendrimi dhe sterilizim për kundërshtarët tanë”, regjisori rus nuk përmbahet

Përditësuar më: 5/5/2022, ora 21:34
rusia 1230x720

“Kampe përqendrimi dhe sterilizim për kundërshtarët tanë”, regjisori rus nuk përmbahet

Përditësuar më: 5/5/2022, ora 21:34

Një regjisor i famshëm rus, gjatë një emisioni të “Russia 1”, ka deklaruar se kundërshtarët e Vladimir Putinit do të përballen me ndëshkime të ashpra, përfshirë “kampet e përqendrimit dhe sterilizimin”.

Karen Shakhnazarov shtoi se nuk do të tregohet mëshirë për “ata që janë kundër shkronjës Z”.

“Duhet ta kenë të qartë, se ndoshta mendojnë se do të mëshirohen. Jo, nuk do të ketë mëshirë për ata. Situata është bërë shumë serioze, që do të thotë kampe përqendrimi, riedukime dhe sterilizime”, theksoi Shakhnazarov.