Momenti kur tornado i vjen anës godinës

Përditësuar më: 5/5/2022, ora 22:06

Momenti kur tornado i vjen anës godinës

Përditësuar më: 5/5/2022, ora 22:06

Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin kur një tornado i është afruar shumë godinës së bashkisë në Andover, në Kansas.

Pamjet janë xhiruar në 29 prill dhe tregojnë tornado që i afrohet parkingut të godinës.

Fatmirësisht, nuk ka pasur viktima nga moti ekstrem, por rreth 1000 godina janë dëmtuar.