Miliona euro në lojë, Heard publikon momentet e errëta të Johnny Depp

Publikuar më: 6/5/2022, ora 11:09

Miliona euro në lojë, Heard publikon momentet e errëta të Johnny Depp

Publikuar më: 6/5/2022, ora 11:09

Prej katër javësh po mbahet në Fairfax County të Virxhinia me Amber Heard dhe Johnny Depp, ku në lojë janë miliona euro që palët i kërkojnë njëri-tjetrit.

Teksa dëshmoi një ditë më parë, Amber Heard publikoi edhe foto që ajo i ka bërë aktorit Johnny Depp teksa ky i fundit ishte nën efektin e substancave narkotike.

36-vjeçarja i tha jurisë se i bëri fotot Johnny Depp-it pasi ai nuk besonte në çfarë gjendje përfundonte nën efektin e narkotikëve. Heard tha se ajo nisi të vërente një sjellje tjetër të Deep, e cila “do të ndikonte ndjeshëm në jetën e tyre si pasojë e lëndëve narkotike”.