Sali Berisha kandidon zyrtarisht për kryetar të PD, dorëzon dokumentacionin

Përditësuar më: 6/5/2022, ora 21:11
berisha 4 1280x720

Sali Berisha kandidon zyrtarisht për kryetar të PD, dorëzon dokumentacionin

Përditësuar më: 6/5/2022, ora 21:11

Ish-kryeministri Sali Berisha ka zyrtarizuar kandidaturën e tij si kryetar i Partisë Demokratike.

Vendimi ishte tashmë i njohur nga deklaratat e fundit të themeluesit të PD-së, por tashmë ai ka kryer procesin e tij të kandidimit duke dorëzuar dokumentacionin e nevojshëm pranë Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale.

Dokumentacioni përbëhej në një kërkesë me shkrim, ku shfaqet interesi për kandidim, një CV të përditësuar dhe formulari i pastërtisë se figurës.