Ngjarje e rëndë në Velipojë, 39-vjeçari humb jetën pas kontaktit me rrymën elektrike

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 22:25
SPITALET COVID PER SITUATEN frame 217 1280x720

Ngjarje e rëndë në Velipojë, 39-vjeçari humb jetën pas kontaktit me rrymën elektrike

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 22:25

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Velipojë. Një 39-vjeçar ka humbur jetën në fshatin Ças, pasi ka rënë në kontakt me një kabllo të energjisë elektrike.

Bëhet fjalë për shtetasin Tonin Rrethi, baba i dy vajzave, i cili ka ndërruar jetë duke punuar tokën.

Traktori ka hasur një prej telave të këputur të linjës së tensionit të lartë dhe kontakti ka qenë fatal për 39-vjeçarin.