Lista me sportistët që fituan më shumë në një vit, në krye një futbollist

Përditësuar më: 12/5/2022, ora 21:12

Lista me sportistët që fituan më shumë në një vit, në krye një futbollist

Përditësuar më: 12/5/2022, ora 21:12

Revista prestigjioze Forbes ka publikuar listën me sportistët që arritën të fitojnë më shumë gjatë vitit të kaluar.

Edhe pse pandemia ishte aktive dhe bota vuajti pasoja të mëdha ekonomike, kjo gjë thuajse nuk është ndjerë aspak në botën e sportit, ku janë fituar me miliona dollarë. Këtë herë, në krye të listës është një futbollist.

Në fotogaleri mund të shihni 10 futbollistët që fituan më shumë gjatë vitit të kaluar.