I dehuri ngjitet në skenë, ndërpret takimin e Berishës në Elbasan

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 20:54

I dehuri ngjitet në skenë, ndërpret takimin e Berishës në Elbasan

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 20:54

Ka nisur me një incident fushata e Sali Berishës për kreun e Partisë Demokratike në qytetin e Elbasanit.

Ndërsa lideri historik i Partisë Demokratike po niste fjalimin e tij, një person i dehur është afruar për ta takuar, duke shkaktuar hilaritet madje rrëmbeu dhe të qeshurën e Berishës pas thirrjeve të tij antikomuniste.

Më pas, personi u shoqërua nga truprojat jashtë teatrit Skampa të Elbasanit, për të vijuar me takimin e planifikuar.