Mbuloi në tatuazhe djalin vetëm një vjeç, rrjeti kryqëzon nënën

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 19:33

Mbuloi në tatuazhe djalin vetëm një vjeç, rrjeti kryqëzon nënën

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 19:33

Shamekia Morris, stiliste në Florida, kritikohet masivisht në rrjet pasi ka zgjedhur që të mbulojë me tatuazhe të përkohshme djalin e saj një-vjeçar.

Këtë veprim ajo e nisi që kur Treyilin ishte vetëm 6-muajsh, por urrejtja dhe ofendimet që ka hasur në rrjet që nga ajo kohë, kanë qenë të pafundme.

29-vjeçarja e mbulon djalin e saj nga koka te këmbët me tatuazhe të ndryshme dhe postet e tij i publikon rregullisht në Instagram.

Edhe pse tatuazhet nuk janë të vërteta, njerëzit e kanë konsideruar Shamekian si një “nënë të keqe” dhe të paaftë për t’u kujdesur për foshnjën e saj.

Vetë gruaja ka rrëfyer se shpeshherë ata thonë se po shtron rrugën për të rritur një fëmijë që mund të përfundojë lehtësisht në burg, ose i vrarë.

Megjithatë, ajo këmbëngul që i vogli i saj e pëlqen shumë veten kur del para pasqyrës, ndaj ajo nuk do të heqë dorë nga këto zbukurime mbi trupin e të birit.