Policia Ushtarake Shqiptare tregon forcën në “Rinas 22”

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 17:11

Policia Ushtarake Shqiptare tregon forcën në “Rinas 22”

Përditësuar më: 13/5/2022, ora 17:11

Trupat e Policisë Ushtarake treguan aftësitë e tyre më të mira në stërvitjen “Rinas 22”, gjatë së cilës testuan kapacitetet operacionale.

“Efektivët e kompanisë së parë demonstruan nivel të lartë përgatitjeje, të denjë për detyrat dhe përgjegjësitë kanë, siç ishte dhe Task Forca e Përbashkët e Gatishmërisë Shumë të Lartë, një strukturë e NATO-s e aftë për t’u dislokuar kudo dhe kurdo brenda 2-3 ditëve”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes që ka publikuar edhe pamje nga stërvitja.