“A mund të prenotoj vizitë në burg?”, keqbërësi që “çmendi” femrat, sërish pas hekurave

Përditësuar më: 14/5/2022, ora 15:43

“A mund të prenotoj vizitë në burg?”, keqbërësi që “çmendi” femrat, sërish pas hekurave

Përditësuar më: 14/5/2022, ora 15:43

Një keqbërës, i cili u bë i famshëm falë pamjes së tij tërheqëse kur policia e shpalli në kërkim në fillim të vitit, është arrestuar sërish, duke bërë që fanset e tij të “përmbysin” sërish me mesazhe postimin e policisë angleze.

37-vjeçari Jonathan Cahill është arrestuar kësaj radhe për shpejtësi të lartë dhe mosndalim kur u urdhërua nga efektivët.

Në postimin e policisë, mesazhet janë të tilla si “A mund të prenotoj vizitë në burg?” dhe “Nuk do e kisha problem të qëndroja në një qeli me të për 2 vite”.

Herën e parë, Cahill u arrestua për vjedhje.