Trashëgon makinën e Schumacher, Lirim Zendeli kthehet në Formula 3

Përditësuar më: 19/5/2022, ora 09:07
lirim zendeli te formula 2 1024x576

Trashëgon makinën e Schumacher, Lirim Zendeli kthehet në Formula 3

Përditësuar më: 19/5/2022, ora 09:07

Lirim Zendeli do të kthehet të garojë në Formula 3.

Charouz Racing ka njoftuar se piloti shqiptar do të zërë vendin e David Schumacher, djalit të ish-pilotit Ralf Schumacher dhe nipit të legjendës Michael Schumacher.

Zendeli do të garojë me numrin 15 këtë fundjavë.