Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve

Përditësuar më: 19/5/2022, ora 16:34
NAFTA BURSA frame 836 1280x720

Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve

Përditësuar më: 19/5/2022, ora 16:34

Bordi i Transparencës ka vendosur sot çmimet e reja të karburanteve që do të hyjnë në fuqi në orën 18:00.

Nafta do të shitet me 229 lekë/litri, po aq sa edhe benzina. Ndërkohë, gazi do të shitet me 90 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.