Manja urdhëron vendosjen në regjim të posaçëm të 3 shtetasve

Publikuar më: 20/5/2022, ora 17:41
kr Ulsi Manja frame 979 1280x720

Manja urdhëron vendosjen në regjim të posaçëm të 3 shtetasve

Publikuar më: 20/5/2022, ora 17:41

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja ka urdhëruar vendosjen në regjimin e posaçëm për një afat 1-vjeçar shtetasit Viktor Ymeri (alias Viktor Bajraktari), Klement Çala dhe Eldi Çala.

Vendimi i Ministrit të Drejtësisë vjen pas një bashkëpunimi dhe bashkëveprimi të ngushtë me agjensitë e zbatimit të ligjit SPAK, DBP, Policia e Shtetit, SHISH, SHKB.