“Ekspozitë” e tankeve të shkatërruara ruse në Kiev

Përditësuar më: 23/5/2022, ora 09:17

“Ekspozitë” e tankeve të shkatërruara ruse në Kiev

Përditësuar më: 23/5/2022, ora 09:17

Qytetarët e Kievit kanë vizituar dhe kanë bërë fotografi me mbetjet e tankeve të shkatërruara ruse, në një ekspozitë të hapur nga Ministria e Mbrojtjes, në qendër të kryeqytetit ukrainas, Kiev.

Në veçanti, në sheshin Mikhailivska, janë ekspozuar një tank T-72B3, një kullë nga BMD-4, një makinë EË dhe një pjesë e SUV Tiger, raporton agjencia e lajmeve Ukrinform.

Shërbimi i shtypit i Ministrisë së Mbrojtjes ka bërë shaka për ekspozitën: “Ekipi rus i skrapit ka arritur në qendër të Kievit”.