Zgjedhjet për kreun e ri të PD, përfundon numërimi në disa bashki

Publikuar më: 22/5/2022, ora 20:33
numerim 1280x720

Zgjedhjet për kreun e ri të PD, përfundon numërimi në disa bashki

Publikuar më: 22/5/2022, ora 20:33

Në orën 20:00 është mbyllur në të gjithë vendin procesi i votimit për kreun e ri të Partisë Demokratike.

Ndërkohë, ka përfunduar dhe ai i numërimit të votave në disa degët të kësaj partie.

Kështu, në Pogradec kanë votuar në total 516 anëtarë të Partisë Demokratike. Mësohet se Sali Berisha ka marrë 484 vota, ndërsa Ibsen Elezi 32.

Në Selenicë kanë votuar 220 persona. Nga votimi, Sali Berisha ka marrë 198 vota, ndërsa Ibsen Elezi 22 vota.

Ndërsa në Devoll, Sali Berisha ka marrë 1082 vota, ndërkohë që Ibsen Elezi, 135.

Rezultatet e tjera:

Durrës

Sali Berisha 1089

Ibsen Elezi 151

13 të pavlefshme

Maliq

1266 Sali Berisha

10 Ibsen Elezi

2 vota të pavlefshme

Has

803 Sali Berisha

22 Ibsen Elezi

5 të pavlefshme

Mallakastër

409 vota Sali Berisha

10 Ibsen Elezi

Të pavlefshme nuk ka

Patos

614 vota Sali Berisha

11 vota Ibsen Elezi

1 votë e pavlefshme

Krujë

523 Sali Berisha

14 Ibsen Elezi

1 e pavlefshme

Divjakë

320 Sali Berisha

34 Ibsen Elezi

Lushnjë

733 Sali Berisha

73 Ibsen Elezi

Të pavlefshme 9

Dimal

305 Sali Berisha

28 Ibsen Elezi

14 të pavlefshme

Kukës

714 Sali Berisha

164 Ibsen Elezi

4 te pavlefshme

Kolonjë

356 vota Sali Berisha

38 vota Ibsen Elezi

6 vota të pavlefshme.