Punësimi në vend, Rama: S’ka profesionistë, të rinjtë të aftësohen profesionalisht

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:56

Punësimi në vend, Rama: S’ka profesionistë, të rinjtë të aftësohen profesionalisht

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:56

Kryeministri Rama zgjodhi një frazë të përsëritur për të përshkruar tregun e punës në Shqipëri.

“Ka punë por s’ka profesionistë”, Frazën kryeministri e gjen aktuale edhe sot.

Një paralajmërim, Rama e dha për të rinjtë të cilët zgjedhin tregun e punës jashtë vendit, para atij shqiptar. 

Kreu i qeverisë ofroi zgjidhje dhe për të gjithë të rinjtë e papunë në vend. 

Rama shtoi se të gjithë të interesuarit për punë, tashmë mund të informohen dhe online nëpërmjet platformës e-albania.