Zgjedhja e anëtarëve të kryesisë, Paloka thërret Këshillin Kombëtar të PD më 28 maj

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 11:43
mblidhet keshilli kombetar frame 665 1280x720

Zgjedhja e anëtarëve të kryesisë, Paloka thërret Këshillin Kombëtar të PD më 28 maj

Përditësuar më: 24/5/2022, ora 11:43

Pasi mbaruan zgjedhjet për kryetar të PD ku fitues u shpall Sali Berisha, Edi Paloka kreu i Këshillit Kombëtar të PD-së ka thirrur të shtunën e 28 majit në orën 11:00 në selinë blu anëtarët e Këshillit Kombëtar.

Në rendin e ditës pritet që të jetë zgjedhja e anëtarëve të kryesisë së PD-së. Sipas statutit të PD-së është kryetari i Partisë Demokratike ai që propozon kandidatët për anëtar të kryesisë dhe më pas është Këshilli Kombëtar që i voton.

Nënkryetarët, sekretari i përgjithshëm dhe sekretariatet e partisë janë postet që priten të zgjidhen duke bërë që të mbaroj edhe faza për riorganizimin e strukturave vendimmarrëse në PD.