Putin viziton për herë të parë rusët e plagosur në Ukrainë

Publikuar më: 26/5/2022, ora 11:27

Putin viziton për herë të parë rusët e plagosur në Ukrainë

Publikuar më: 26/5/2022, ora 11:27

Presidenti rus Vladimir Putin u paraqit në Spitalin Qendror Ushtarak Mandrika në Moskë për të vizituar për herë të parë disa nga ushtarët e plagosur në luftën në Ukrainë.

Putini ishte veshur me një përparëse të bardhë dhe shoqërohej nga ministri i Mbrojtjes, Serghei Shoigu, si dhe fotografi i tij personal.