Rusia dëbon 5 diplomatë kroatë në shenjë hakmarrjeje

Publikuar më: 27/5/2022, ora 11:21
putin 1

Rusia dëbon 5 diplomatë kroatë në shenjë hakmarrjeje

Publikuar më: 27/5/2022, ora 11:21

Ministria e Jashtme e Rusisë deklaroi të premten se po dëbonte pesë anëtarë të stafit të ambasadës kroate në Moskë në përgjigje të Zagrebit që urdhëroi largimin e disa prej stafit të saj.

Kroacia në prill u kërkoi 24 punonjësve të ambasadës ruse të largoheshin për shkak të veprimeve të Moskës në Ukrainë, mes tyre ishin dhe 18 diplomatë.