Mimi Kodheli zgjidhet kryetare e Grupit Parlamentar Socialist në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Publikuar më: 28/5/2022, ora 10:53
mimi kodheli kryetare e grupit parlamentar socialist ne nato 1280x720

Mimi Kodheli zgjidhet kryetare e Grupit Parlamentar Socialist në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Publikuar më: 28/5/2022, ora 10:53

Nga data 27 maj 2022 në Vilnius të Lituanisë është duke u mbajtur Sesioni i Pranverës i Asamblesë Parlamentare të NATO-s.

Zonja Mimi Kodheli u zgjodh kryetare e Grupit Parlamentar Socialist brenda Asamblesë Parlamentare të NATO-s, pas një votimi në mënyrë unanime.

Në fokus të këtij sesioni që ishte parashikuar të mbahej në Kiev është duke u diskutuar situata në Ukrainë, masat konkrete që janë adaptuar nga Aleanca dhe përgjigja ndaj agresionit rus.