Skena që mund të shihen vetëm në Australi, burri bën sherr me kangurin

Publikuar më: 30/5/2022, ora 22:57

Skena që mund të shihen vetëm në Australi, burri bën sherr me kangurin

Publikuar më: 30/5/2022, ora 22:57

Një burrë në Australi është xhiruar duke bërë sherr me një kangur.

Ngjarja ka ndodhur në Uellsin e Ri Jugor, me kangurin që sulmon burrin i cili fillimisht përpiqet të largohet me vrap, por pastaj e shikon se përplasja fizike është e pashmangshme dhe merr një shkop në dorë.

Përplasja vijon me grushte nga të dyja palët, derisa burri e kap nga këmba kangurin dhe e hedh në tokë.