Skena të dhunshme në futbollin francez, ekipi me histori bie nga kategoria

Publikuar më: 30/5/2022, ora 08:46

Skena të dhunshme në futbollin francez, ekipi me histori bie nga kategoria

Publikuar më: 30/5/2022, ora 08:46

Skena të dhunshme kanë ndodhur menjëherë pas përfundimisht të ndeshjes mes St Etienne-Auxerre. Tifozët vendas nuk mund ta pranonin rënien nga kategoria dhe nisën të sulmojnë me flakadanë futbollistët dhe stafin e ekipit të tyre.