Stil dhe elegancë, Ivanka Trump mahnitëse në Majami

Publikuar më: 30/5/2022, ora 12:30

Stil dhe elegancë, Ivanka Trump mahnitëse në Majami

Publikuar më: 30/5/2022, ora 12:30

Ivanka Trump, vajza e ish-presidentit amerikan Donald Trump, ka gjetur kohë për të pushuar me familjen e saj, teksa është fotografuar në plazh në Majami së bashku me bashkëshortin e saj Jared Kushner dhe djemtë e tyre.

40-vjeçarja, e cila shërbeu edhe si Këshilltare e Shtëpisë së Bardhe nën administrimin e babait të saj, ka treguar elegancë dhe stil në breg të detit.

Ndërkohë, 41-vjeçari Kushner ishte ai që dukej më i përkushtuar ndaj fëmijëve.