Nga rrënojat e tërmeteve te qiellgërvishtësit mahnitës, transformimi magjik i San Franciskos   

Publikuar më: 31/5/2022, ora 09:52

Nga rrënojat e tërmeteve te qiellgërvishtësit mahnitës, transformimi magjik i San Franciskos   

Publikuar më: 31/5/2022, ora 09:52

San Francisko është ngritur nga rrënojat e tërmeteve dhe hiri i zjarreve për t’u bërë një metropol i klasit botëror. Kjo është historia e rrëfyer nga autorët Dennis Evanosky dhe Eric J Kos në librin “San Francisko, atëherë dhe tani”. Vepra përmban fotografi të vjetra të disa vendeve në San Francisko nga shekujt 19-20 dhe krahas tyre imazhet e po këtyre vendeve sot.