Njihuni me disa nga kopshtet më të bukura në botë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 18:39

Njihuni me disa nga kopshtet më të bukura në botë

Publikuar më: 31/5/2022, ora 18:39

Të mbushur me statuja klasike ose kaktuse, në majën e një qiellgërvishtësi ose në xhunglën tropikale, parqe kufijtë e të cilëve humbin në horizont, ose kopshte private në brendësi të një shtëpie familjare, pak ka rëndësi.

Disa nga vendet më interesante në botë janë pikërisht këto lulishte, plot shije dhe ngjyra të mrekullueshme, por edhe histori qindravjeçare.