Rriten më tej çmimet e karburanteve

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 16:34
RRITJA E KARBURANTEVE frame 693 1024x576

Rriten më tej çmimet e karburanteve

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 16:34

Bordi i Transparencës ka vendosur sot çmimet e reja të karburanteve, që do të hyjnë në fuqi në orën 18:00.

Nafta do të shitet me 248 lekë/litri, ndërsa benzina 244 lekë/litri.

Ndërkohë, gazi do të shitet me 90 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit, ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.