Sazan, zjarr në Plazhin e Gjeneralit, mobilizohen forcat zjarrfikëse

Përditësuar më: 4/6/2022, ora 08:23
zjarri 1280x720

Sazan, zjarr në Plazhin e Gjeneralit, mobilizohen forcat zjarrfikëse

Përditësuar më: 4/6/2022, ora 08:23

Një zjarr domethënës ka rënë gjatë orëve të fundit në zonën e Karaburunit, duke alarmuar forcat zjarrfikëse.

Zjarri ka rënë në vendin e njohur si Plazhi i Gjeneralit, dhe është i dukshëm edhe nga larg.

Për të shuar zjarrin po mobilizohen forcat zjarrfikëse që janë nisur nga Pashalimani për t’iu i drejtuar ishullit, një nga perlat e natyrës shqiptare.