Kuba përfshihet nga uragani, viktima dhe ndërtesa të shkatërruara

Publikuar më: 4/6/2022, ora 17:58

Kuba përfshihet nga uragani, viktima dhe ndërtesa të shkatërruara

Publikuar më: 4/6/2022, ora 17:58

Shirat e rrëmbyeshëm që ka sjellë uragani Agatha në Kubë kanë shkaktuar në kryeqytetin Havana vdekjen e 3 personave.

Ndërkohë, mijëra banorë kanë mbetur pa elektricitet.

Ndërkohë, janë regjistruar edhe shembje të disa ndërtesave.