Luani që jetonte në apartament

Përditësuar më: 4/6/2022, ora 22:34

Luani që jetonte në apartament

Përditësuar më: 4/6/2022, ora 22:34

Fotot e një luani që ka jetuar në një apartament të Londrës do të dalin së shpejti në shitje.

Dy australianë, John Rendall dhe Anthony “Ace” Bourke, në vitin 1969 vendosën që të blinin një luan dhe ta rrisnin në shtëpinë e tyre.

Ata e merrnin luanin me vete nëpër festa, i bënin xhiro me Mercedes dhe të flinte në divan.

Në foto, luani shihet duke ngrënë biftek nga pjata e pronarëve të tij dhe duke pirë ujë nga tualeti.

Kur u rrit, luani u kthye në Kenia.