Çiklisti përplaset me bashkëshorten e tij menjëherë pas finishit

Përditësuar më: 6/6/2022, ora 18:09

Çiklisti përplaset me bashkëshorten e tij menjëherë pas finishit

Përditësuar më: 6/6/2022, ora 18:09

Duhet të ishte një moment gëzimi, por përfundoi me dhimbje. Luis Carlos Chia triumfoi në një nga etapat e xhiros së Kolumbisë dhe menjëherë pasi kaloi i pari finishin, ai u përplas me bashkëshorten e tij, e cila doli për të fotografuar.

Claudia Roncancio mbeti e shtrirë pa ndjenja. Ajo u transportua në spital ku përfundoi me qepje në kokë, por për fat të mirë pa dëmtime serioze.