Muzikë, rini dhe adrenalinë në Shëngjin!

Publikuar më: 6/6/2022, ora 19:48

Muzikë, rini dhe adrenalinë në Shëngjin!

Publikuar më: 6/6/2022, ora 19:48

UNUM Festival po mban edicionin e tij të tretë në Shëngjin të Lezhës. Me mijëra të rinj nga vende të ndryshme të botës janë bërë pjesë e këtij festivali

Në festival pritet të performojnë me dhjetëra artistë, ndërsa në fotografitë e realizuara nga LSA, duket gjallëria që ka pushtuar qytetin.