Përplas kokën në gomën e pasme të motorit, aksident shokues në MotoGP

Publikuar më: 6/6/2022, ora 08:17

Përplas kokën në gomën e pasme të motorit, aksident shokues në MotoGP

Publikuar më: 6/6/2022, ora 08:17

Një aksident i frikshëm u regjistrua menjëherë pas nisjes së garës së MotoGP, në Katalunjë.

Japonezi Takagi Nakagami hyri shumë shpejt në kthesën e parë dhe humbi kontrollin e motorit të tij, duke u përplasur me kokë në gomën e pasme të motorit Ducati të italianit Bagniaia.

Përplasja ishte shumë e fortë dhe kaska e japonezit u shkatërrua nga forca e saj. Fatmirësisht, japonezi nuk pësoi dëmtime të rënda.