Vlorë, polaku ndërron jetë në pishinën e një hoteli

Përditësuar më: 7/6/2022, ora 13:51

Vlorë, polaku ndërron jetë në pishinën e një hoteli

Përditësuar më: 7/6/2022, ora 13:51

Një shtetas polak ndërron jetë në pishinën e një hoteli në Vlorë.

Sipas burimeve të A2 CNN, 18-vjeçari ka qenë duke notuar me prindërit, të cilët kanë dalë për një cigare dhe kur janë kthyer e kanë gjetur në fund të pishinës.

Kur ka mbërritur ambulanca, i riu nuk ka shfaqur shenja jete.