Dua Lipa në Portugali, macja pret të vaksinohet dhe greva e kamionistëve

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 15:17

Dua Lipa në Portugali, macja pret të vaksinohet dhe greva e kamionistëve

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 15:17