Inteligjenca ruse: Ukraina ka rënë dakord të aneksohet nga Polonia

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 14:01
zelensky 4 1280x720

Inteligjenca ruse: Ukraina ka rënë dakord të aneksohet nga Polonia

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 14:01

“Junta e Kievit” ka rënë dakord për aneksimin e Ukrainës nga Polonia. Kështu ka deklaruar Drejtori i Shërbimit të Inteligjencës së Jashtme ruse, Sergej Narjshkin, sipas të cilit, me pëlqimin e Kievit, Polonia pret një qendër rezervë të përpunimit të të dhënave të Shërbimit Tatimor Shtetëror të Ukrainës.

Për më tepër, sipas Naryshkin, “Kiev i siguron qëllimisht grupit Polako-SHBA akses në informacione me rëndësi kombëtare, duke përfshirë informacionin mbi taksapaguesit dhe rrjedhimisht, mbi situatën reale financiare të Ukrainës”.